O nama

Tog zimskog dana 2003. godine, jedan gospodin, čije je ime sada već dobro poznato, stigao je u Beograd. Njegovo ime je Stefan Braun. Osnovao je klub na devetom spratu zgrade u Nemanjinoj ulici i namenio ga svim ljudima koji umeju da cene dobar noćni život i kvalitetnu zabavu. Sa svojom profesionalnom uslugom i željom da organizuje odličan provod, ovo mesto je postalo jedno od najpopularnijih lokacija beogradskog noćnog života. Danas se klub Mr Stefan Braun, u svom urbanom okruženju i sa modernim konceptom, nalazi u društvu najboljih svetskih klubova.
"Ja, Mr Stefan Braun, želim da zahvalim svim svojim gostima, zato što su učinili protekle sezone nezaboravnim, i svima onima koji će tek postati moji gosti, zato što će predstojeće sezone kluba učiniti još boljim. Iskreno, vaš Mr Stefan Braun."

...a never ending party

Podgorica

Mr Stefan Braun Podgorica je otvoren u oktobru 2015. godine. Fenomenalna zabava, kvalitetni kokteli, usluga na vrhunskom nivou su samo neke od pogodnosti...
Više

Banja Luka

Još jedan grad je dobio tu čast da postane deo najboljeg noćnog života na Balkanu. Mr Stefan Braun Banja Luka je otvoren u decembru 2015. godine.
Više

Partneri